Drank
Lekkers

Voor deze categorie bieden we de mogelijkheid om je pakket helemaal naar eigen wens samen te stellen. Er zijn 4 varianten, je kunt een compleet pakket kiezen, maar ook twee varianten met alleen drank of een pakket met 3 losse blikken met lekkers. Veel plezier met samenstellen!! 

Samenstellen

Zelf samenstellen

Eenvoudig bestellen

Duurzame producten

Voeg een kaartje toe

Blik met strik

Vanaf: 0,00 incl. btw

Categorieën: ,

Vanaf: 0,00 incl. btw

Aanpassen

Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Extra informatie

Je bestelling

Product Subtotaal
Subtotaal 0,00
Totaal 0,00
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Vragen?

Antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier. Als u andere vragen heeft kunt het onderstaande contactformulier invullen of een email sturen naar info@blikmetstrik.nl.

Is het ook mogelijk om meerdere pakketten te bestellen naar verschillende verzendadressen?

Ja, dit is mogelijk, hiervoor kun je volgende document gebruiken link Dit formulier kun je dan sturen naar info@blikmetstrik.nl.

Is het mogelijk om als bedrijf op rekening te bestellen?

Ja, dit is mogelijk, geef hiervoor op het invulformulier het factuuradres aan waar we de rekening naar toe kunnen sturen.

Kan ik een pakket versturen naar iemand in het buitenland?

Deze mogelijkheid bieden we wel in overleg, hiervoor worden dan wel extra transportkosten in rekening gebracht. Stuur in dit geval graag een bericht naar info@blikmetstrik.nl, dan kunnen we samen de mogelijkheden bekijken.

Waar vind ik informatie over de houdbaarheid en de ingrediënten van de producten?

Deze zijn terug te vinden op het product of aan de onderzijde van het blik.

Hoe groot is het blik?

34 x 21 cm

750ml

500ml

Bericht ons

Kom je er niet uit? Of zijn je vragen nog steeds niet beantwoord? Laat dan hier je gegevens en een bericht achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!